FlX Space Hoofddorp

In Hoofddorp bevindt FLX Space zich tegenover het politiebureau aan de Opaallaan 1180. Het pand ligt zowel dicht bij het centrum als bij de op- en afritten van de rijkswegen. Daarnaast is er een goede aansluiting op het openbaar vervoer. Je kunt hier een kantoorruimte huren vanaf +/- 17m2 voor € 357,- per maand. Dit bedrag is inclusief gas, water, licht, vast- en draadloos internet en gratis parkeren. Op de locatie in Hoofddorp is er een horecagelegenheid en is er een bemande receptie op werkdagen van 8:30 uur tot 18:00 uur. 

Daarnaast wordt op deze locatie een breed scala aan vergaderruimten aangeboden. Lees hieronder meer.

De kantoorruimten

Voor de kantoorruimten heb je de mogelijkheid om een ingericht kantoor te gebruiken of om zelf los te gaan met de inrichting. Bij FLX weten we dat de één het heerlijk vindt om te werken in een rustige ruimte, terwijl de ander de morgen graag voorziet van een mooie kleur, een kunstwerk of een enorm moodboards en daar zijn onze ruimtes dan ook naar. Op aanvraag kunnen wij je kantoor ook aankleden. Uiteraard is de deur af te sluiten met een sleutel. De kleinste ruimte is geschikt voor 3 personen. Grotere kantoorunits en samengestelde kantoren zijn ook mogelijk. Vraag naar de mogelijkheden.

FLX-ibel vergaderen

FLX Space in Hoofddorp biedt vele flexibele vergadermogelijkheden. Zowel in tijd als in type bijeenkomst, van 1 uur tot een dag of dagdeel of meerdere dagen. Één op één gesprekken, trainingen, directievergaderingen, maar ook internationale meetings. Catering is geen probleem. Dit hebben wij zelf in huis, dus ook dat is flexibel.

KLEIN VERGADEREN

De ruimtes zijn verschillend ingericht, waarbij elke ruimte een eigen thema heeft. Er is ruimte voor 2 tot 8 personen. Indien gewenst staat er een flip-over of flatscreen voor je klaar.

GROOT VERGADEREN

Deze ruimte is op verschillende manieren in te delen en biedt ruimte aan 10 tot 30 personen. Deze vergaderruimte beschikt over dezelfde faciliteiten als kleine vergaderruimtes.

WhatsApp WhatsApp met ons