FLX Space Hoorn

FLX Space Hoorn is een plek vol creatieve mensen die nog weten hoe je het woord “ambacht” schrijft. FLX Space is de nieuwe naam voor de broedkamer die is begonnen als “Voorheen V&D” in Hoorn. We hebben een klein jaar in het voormalige pand van de V&D onze producten mogen verkopen in een winkelformule waar 30 ondernemers hun waar aan de man brachten. Dit van kunstenaars tot een koffiebrander, en van kolossale boomstamtafels tot botanisch vormgever.

De voormalige garage van Egel banden is ons volgende onderkomen waarin de nadruk ligt op maken, hier ziet u de ambachtsman of -vrouw aan het werk. U kunt samen bespreken hoe uw product eruit komt te zien, of u gaat voor een metamorfose naar onze kapster. Kleding met een tweede leven of een op maat gemaakte leren tas alles is mogelijk. Ook bieden wij de mogelijkheid om te komen FLX werken in onze FLX office, ben jij degene die naast onze huis illustrator, een live-muziek boekingskantoor of creatieveling op productlancering wilt komen werken in “The Office”.

Wij hebben nog enkele plekken vrij en geven graag u de mogelijkheid om op deze locatie vanaf het begin al mee te doen. Wij kunnen hier minimaal een jaar ons ambachtslab vestigen en we hopen op twee jaar. Vestiging Hoorn heeft andere doelstellingen dan FLX Space Hoofddorp. Waar de nadruk in Hoofddorp ligt op kantoor en praktijkruimtes, is het in Hoorn gefocust op maken, creëren en ambacht.

Toch zijn er een paar punten die gelijk zijn:

  • Het is FLX, dus er is veel mogelijk! Bespreek gerust uw wensen met ons
  • We hebben werkplekken voor 1 dag
  • U kunt de grote, creatieve workshop ruimte afhuren voor een dagdeel of dag

Op de locatie FLX Space Hoorn hebben wij een andere prijslijst dan dat wij vermelden op de site onder het menu “Mogelijkheden en Tarieven”. Daarom adviseren we u op de contact pagina uw gegevens in te vullen, dan nemen wij contact met u op en kunnen we direct het een en ander bespreken. Uiteraard is het mogelijk de WhatsApp knop te gebruiken om rechtstreeks contact te hebben met ons.