Mogelijkheden bij FLX Space

Saai en suf zijn niet de woorden waar je aan moet denken bij FLX Space, werken bij FLX Space is anders, out of the box, inspirerend en vooral heel erg leuk! Bij FLX Space ervaar je een werkgelegenheid die je niet veel tegenkomt. Naast werkruimtes bieden wij namelijk ook ontspanning in combinatie met teambuilding of netwerkmogelijkheden. Ook fijn, al onze prijzen zijn ‘ready-to-work’-prijzen, er komen geen extra kosten meer bij voor internet, parkeren, gas, water en licht.

We hebben verschillende ruimtes waar u een keuze in kunt maken er zit altijd wel wat voor u bij.

The FLX Place

Een plek in onze openbare ruimtes van het restaurant tot de gezellige woonkamer of lekker in de zon in de kantoortuin. Deze plaatsen zijn perfect om een uurtje of langer te komen werken.

The FLX Share Office

Wil je wat meer ruimte en een echt bureau dan hebben we “The FLX Share Office”, hier werk je met 4 tot 8 personen in een kantoor unit. Je hebt de beschikking over een groot bureau en een bureaustoel, stal je papieren lekkeruit en aan het werk. Dit is een gedeelde werkomgeving, wellicht kun je er nog een leuke samenwerking aangaan! (mits beschikbaar )

FLX Membership

Bevalt onze omgeving en ben je met regelmaat bij ons te vinden? Denk dan aan een “FLX Membership”.Je weet dat er heel de maand ruimte is, wanneer je ook binnenloopt. Met de toegangstag loop je zo naar binnen en is registeren niet meer nodig. Ook geniet je van prijsvoordeel en voorrang op bepaalde ruimtes en diensten die wij aanbieden. Het bedrag reken je per maand af en is iedere maand opzegbaar.

Tarieven FLX huur

(per persoon per 1/2 -, hele dag of maand en op basis van beschikbaarheid)

The FLX Place
1 dag€ 10,00 (zonder membership)
1/2 dag€ 5,00 (zonder membership)
FLX Membership per maand€ 100,00
The FLX Share Office
1 dag€ 12,50 (zonder membership)
1/2 dag€ 6,25 (zonder membership)
FLX Membership per maand€ 125,00

Tarieven vaste huur

Kantoorunit van 18m2 waar u zelf uw inrichting en beleving kunt creëren. Uiteraard is de deur af te sluiten met een sleutel. Deze ruimte is geschikt voor 3 personen. Op aanvraag kunnen wij uw kantoor inrichten en verzorgen. (meer ruimte nodig geen probleem vraag naar de mogelijkheden)

FLX Office

Een eigen kantoorruimte vanaf +/- 16/18m2 die je voor een langere tijd huurt. Hierbij heb je de mogelijkheid om een ingericht kantoor te gebruiken of om zelf los te gaan met de inrichting waarbij jouw workvibe het beste tot zijn recht komt. Bij FLX Space weten we dat de één het heerlijk vindt om te werken in een rustige ruimte, terwijl de ander de muren graag voorziet van een mooie kleur, een kunstwerk of een enorm moodboard en daar zijn onze ruimtes dan ook naar. Uiteraard is de deur af te sluiten met een sleutel. Deze ruimte is geschikt voor 3 personen. Grotere kantoor units en samengestelde kantoren zijn ook mogelijk. Vraag naar de mogelijkheden.

Per maand € 250,00

Klein vergaderen @ FLX Space

We hebben de beschikking over 5 vergaderruimte’s die ruimte bieden aan 2 – 8 personen. De ruimte is ingericht met meubilair en elke ruimte heeft een inspirerend thema. Uiteraard is hier gratis wifi en staat er een flipover voor je klaar. Ook hangt er een flatscreen om jouw presentatie goed in beeld te kunnen brengen.

Per uur€ 30,00

Groot vergaderen @ FLX Space

Deze ruimte is op verschillende manieren in te delen en biedt ruimte aan 8 – 16 personen. Deze vergaderruimtes beschikken over dezelfde faciliteiten als de kleine vergaderruimtes.
De huur bedraagt € 55,00 per uur.

Per uur€ 55,00

The FLX Boardroom &  The FLX executive office

In een nieuwe omgeving waar een creatieve energie hangt komen de beste ideeën naar boven, dus waarom zou je elke maandag in je eigen vergaderruimte gaan zitten als je ook bij ons kunt zitten? In onze meetingrooms heb je de beschikking over een eigen keuken, maar natuurlijk is catering ook te regelen. De ruimte is geheel aangepast op het gebruik voor vergaderingen en presentaties; zo kunnen de lichten gedimd worden, de ramen afgesloten worden en is er presentatiemateriaal en een beamer aanwezig. Deze ruimte ademt de sfeer van vergaderen op niveau van de directie. Grote tafels met luxe stoelen. Deze twee ruimte’s kunnen voor.

Alle ruimtes zijn ook voor minder valide personen goed te bereiken middels een lift.