flx space

DE KANTOORRUIMTEN

Bij FLX Space heb je de mogelijkheid om een kantoorruimte te huren vanaf € 26,25* per m2 per maand (incl. gas, water, elektriciteit, vast- en draadloos internet en gratis parkeergelegenheid). Deze all-in prijs zorgt ervoor dat je je geen zorgen hoeft te maken over extra kosten en je kunt focussen op je werk.

Wij hebben een horecagelegenheid binnen het gebouw. Dit biedt je de mogelijkheid om een hapje te eten of een drankje te nuttigen zonder het gebouw te verlaten. Daarnaast is er een bemande receptie aanwezig op werkdagen van 8:00 uur tot 18:00 uur. Dit betekent dat er altijd iemand beschikbaar is om je te assisteren en bezoekers te ontvangen, wat bijdraagt aan een professionele en gastvrije werkomgeving.

*Excl. BTW

Onze kleinste ruimte’s zijn geschikt voor maximaal 3 personen. Als je behoefte hebt aan grotere kantoorunits of samengestelde kantoren, dan kunnen we ook daarvoor mogelijkheden bieden. Neem gerust contact met ons op om dit te bespreken en te ontdekken welke ruimte het beste past bij jouw specifieke behoeften.

En of je nu houdt van een rustige en serene omgeving of juist graag creatief aan de slag gaat met kleuren, kunstwerken en moodboards, bij FLX Space zijn de ruimtes daar dan ook naar. Op verzoek kunnen we zelfs je kantoorruimte voorzien van de gewenste aankleding. Bovendien zijn alle ruimtes voorzien van een afsluitbare deur, zodat je privacy en veiligheid gegarandeerd zijn.

VERGADEREN

Bij FLX Space bieden we niet alleen kantoorruimtes, maar ook vergaderruimten aan. We begrijpen dat verschillende mensen verschillende behoeften hebben als het gaat om werken en vergaderen, en daarom bieden we diverse ruimtes aan die aan die behoeften kunnen voldoen.