OVER ONS

FLX SPACE

In 2018 bundelden Carlo en Martijn hun krachten en begonnen ze een avontuur in het oude pand van de V&D in Hoorn. Ze gaven dit project de naam ‘Voorheen V&D’ en betrokken hierbij steeds meer plaatselijke ondernemers. Ze boden deze ondernemers een laagdrempelige mogelijkheid om in de schijnwerpers te staan. Samen maakten ze dit project tot een groot succes, waarbij iedereen zijn of haar eigen talenten kon benutten. Helaas kwam hier begin 2019 een einde aan toen de eigenaar van het pand besloot om er een appartementencomplex van te maken.

Na dit succes wilden Martijn en Carlo echter niet stilzitten. Ze kregen de kans om een nieuwe locatie te creëren in het voormalige hoofdkantoor van Holland Casino in Hoofddorp. Hier zagen ze de mogelijkheid om een inspirerende werkplek voor ondernemers te creëren. Na enkele dagen van intensief brainstormen ontstond FLX Space, de ideale plek voor ondernemers om te werken.

Na het succesvolle avontuur aan de Hoofdweg, moest FLX Space in 2021 een andere bestemming vinden. Maar de geest van samenwerking en gemeenschap leefde voort. In 2021 vond FLX Space een nieuwe thuisbasis op de Opaallaan 1180. Hoewel enkele huurders van de oude locatie met ons mee verhuisden, verwelkomden we ook tal van nieuwe en enthousiaste bewoners.

Met de verhuizing naar de nieuwe locatie hebben we een frisse start gemaakt. Het heeft ons in staat gesteld om nog meer ondernemers de kans te geven deel uit te maken van onze bloeiende omgeving. Bij ons is het niet alleen de werkruimte die telt, maar vooral de mensen die het tot een speciale plek maken waarin iedereen zich thuis voelt.

Zoals wij altijd zeggen, vormen we samen de FLX Family. 
Deze benaming benadrukt het gevoel van verbondenheid en onderlinge steun die heerst binnen FLX Space. Het is een plek waar huurders elkaar ontmoeten, ideeën uitwisselen en samen groeien.

Voorheen V&D

2018 tot 2019

Hoofdweg 

2019 tot 2021

Oppaallaan 1180

2021 tot heden

MEET THE FLX TEAM

Carlo Vreeken

Eigenaar

Martijn Neuvel

Eigenaar

Sarah Yassien

Assistent manager

Sarah is een stralende persoonlijkheid die haar rol als assistent-manager bij FLX Space met passie vervult. Met een brede glimlach begroet ze de huurders en bezoekers van dit bloeiende bedrijf, dat gespecialiseerd is in het verhuren van kantoorruimtes. Onder de vleugels van de eigenaar, Carlo, is Sarah een onschatbaar lid van het team geworden, waarbij haar enthousiasme, positiviteit en behulpzaamheid voortdurend de aandacht trekken.

Myrthe Yetim

Duizendpoot

Als duizendpoot binnen FLX Space is Myrthe in staat om verschillende taken en verantwoordelijkheden met gemak aan te pakken. Of het nu gaat om het coördineren van evenementen, het ondersteunen van de gastvrouw, het afhandelen van klantvragen of het oplossen van operationele uitdagingen, Myrthe is altijd bereid om haar handen uit de mouwen te steken. Haar veelzijdigheid maakt haar een waardevolle aanwinst voor het team, omdat ze in staat is om zich aan te passen aan verschillende situaties en efficiënt te handelen.

Rinskjen van der Mark

Grafisch vormgever

Rinskjen speelt een essentiële rol bij het creëren van de visuele identiteit voor het bedrijf. Haar vaardigheden en creatieve inzichten worden ingezet voor verschillende aspecten, zoals het beheren van de social media-accounts, het ontwerpen van de website en het creëren van aantrekkelijke signings in het gebouw. Rinskjen zorgt ervoor dat elk ontwerp de identiteit en waarden van FLX Space weerspiegelt. Door haar oog voor detail en esthetisch gevoel draagt ze bij aan een aangename en inspirerende werkomgeving voor zowel huurders als medewerkers.

Merel Hogeboom

Gastvrouw

Als gastvrouw heeft Merel de belangrijke taak om bezoekers en huurders van FLX Space te verwelkomen met haar warme glimlach en gastvrije houding. Ze staat altijd klaar om te helpen en vragen te beantwoorden, en haar sociale vaardigheden stellen haar in staat om gemakkelijk een connectie te maken met mensen. Of het nu gaat om het beantwoorden van telefoontjes, het plannen van afspraken of het verstrekken van informatie, Merel staat altijd paraat met een vriendelijk woord en een behulpzame hand.